À la carte

Vi serverer dagens 5-retters meny hele sommeren.

Mandager

  • Husets salat
  • Spinatsuppe med spekeskinke og parmesan
  • Mangosorbet
  • Andebryst med appelsinsaus, gulrotpure, asparges og røstipotet
  • Tiramisu

Tirsdager

  • Husets salat
  • Gulrotsuppe med hint av paprika og ingefær
  • bjørnebærsorbet
  • Reinsdyrfilet med rødvinskjy, rødbetepure, glassert rosenkål og ovnsbakt Rosevald Potet
  • Brownies med softis

Onsdager

  • Husets salat
  • Grønn ertesuppe med bacon
  • Sitronsorbet
  • Steinbitfilet med safransaus, ertepure, asparges, og ovnsbakte amadine poteter
  • Panna Cotta med mangopure

Torsdager

  • Husets salat
  • Fiskesuppe med laks, steinbit og reker
  • Appelsinsorbet
  • Lammefilet med kremet timiansaus, ovnsbakte grønnsaker og pannestekte potetskiver
  • Creme brulee med syltede skogsbær

Fredager

  • Husets salat
  • Blomkålsuppe med brokkoli
  • Myntesorbet
  • Oksefilet med peppersaus, blomkål, brokkoli, løk, paprika og fløtegratinerte poteter
  • Kaffe mocca pudding med bringebær coulisse

Lørdager

  • Husets salat
  • Skogsuppe med bacon
  • Bringebærsorbet
  • Hjortefilet med portvinsaus, glasserte grønnsaker og søtpotetpure
  • Friske bær med softis

Søndager

  • Husets salat
  • Vårløksuppe
  • Limesorbet
  • Pannestekt laks med hollandaise, agurksalat med finikkel, rømme og rotmos
  • Herregaardens hjemmelagde eplekake med is

Pris: 
5- retters : 595,-
3- Retters: 445,-

Bordbestilling: ah@arendalherregaard.no eller 37 06 08 30

Velkommen til bords