À la carte

Vi serverer dagens 5-retters meny hele sommeren.

Mandager

  • Aspargessuppe med grillet salma laks
  • Hjemmelaget knekkebrød med fenalår & pepperotdressing
  • Sorbet
  • Ovnsbakt breiflabb , med kapersaus, asparges, sitronglasserte gulrotdrops & rotmos
  • Karamelliserte epler med daimsjokolade og softis

Tirsdager

  • Spinatsuppe med permasan
  • Gratinerte blåskjell med tangsmør
  • Sorbet
  • Hjort, med steinsoppterinn, grønnpeppersaus med cognac, romanescopure, rosenkål med nøttesmør og salt amadinepotet
  • Friske bær med softis

Onsdager

  • Fiskesuppe med tang & tare fra Raet
  • Caprese med basilikumspesto
  • Sorbet
  • Ytrefilet av elg, portvinsaus med blåbær, blåmuggost, portobellosopp, ovnsbakte grønnsaker og potetmos
  • Lavendelpudding med rosegele fra egen hage

Torsdager

  • Potet-og purreløkssuppe med spekeskinke
  • Gravet hjort, med jordskokker, sopp og tyttebær
  • Sorbet
  • Karamellisert laks med safransaus-ertepure, hinningglasert rosenkål & byggrinsris
  • Herregaardens hjemmelagde eplekake med softis

Fredager

  • Kremet blomkålsuppe med trøffelolje
  • Cæsarsalat
  • Sorbet
  • Andebryst fra Stangegård med appelsinsaus, gulrotpure, asparges & røstipotet
  • Tiramisu

Lørdager

  • Fransk Løksuppe
  • Ristede kamskjell med blomkålpure, dillmajones, og rugtoast med tare og tangsalt fra Raet
  • Sorbet
  • Helstekt ytrefilet av kalv, med soppstuing, ovnsbakte grønnsaker & dushesspotet
  • Husets pannacotta med frisk bærcoulis av bær fra egen hage

Søndager

  • Skogsoppsuppe
  • Laksepastrami med tangsaltet og melbatoast
  • Sorbet
  • Ytefile av lam med brente urter og hvitløk fra egen hage , provencalske grønnsaker, rødvinsaus med hjemmelagde erter og ovnsbakte timianpoteter
  • Creme Catalana med friske bær

Pris: 
5- retters : 695,-
3- Retters: 545,-

Bordbestilling: ah@arendalherregaard.no eller 37 06 08 30
Meny kan endres på kort varsel/ Ny meny fra 16.07.2020

Velkommen til bords