Selskapsmenyer

Meny 1 Tromøy

Meny 1 er vår mest populære meny ifm styremøter, forretningsmøter, ulike sammenkomster og events

  • Kamskjell med vinagrette på salatseng
  • Helstekt ytrefilet av okse med peppersaus, grønnsaker & fløtegratinerte poteter
  • Hotellets Panna cotta med bær & jordbærcoulis

Meny 2 Gjervold

  • Røklaks med sennepsdressing på toastet focaccia
  • Indrefilet av svin med soppsaus, grønnsaker & amadine poteter
  • Sjokoladefondant med softis & kirsebærkompott

Meny 3 Admiralen

  • Sashimi med advokado, mango & ponzusaus
  • Ytrefilet av lam med kremet rødvinsaus, grønnsaker & kokte poteter
  • Creme Brulee med kumquatsalat

 

Velkommen til bords

3 retters meny – kr 595 per person

 

Inkludert i prisen er festoppdekking i eget lokale med hvite duker, tøyservietter og lysestaker.
To ganger servering av hovedrett; fra kr 60 per person.
Oppdekking av kakebuffet (inkl. kaffe) til egne kaker; kr 55 per person
Vi gjør oppmerksom på at selskapet må enes om samme meny.
Menyen bør være oss i hende senest 1 uke før.