Det må enhver sann gourmet bekjenne, at aldri er havet skjønnere enn når det gjennom sine frukter berører ganen.
Lofottorsk på nonnebord (1984)
Selskaps Menyer
Tromøy
Ny meny lanseres November 2024
- Kamskjell med vinagrette på salatseng
- Helstekt ytrefilet av okse med
peppersaus, grønnsaker & fløtegratinerte poteter - Hotellets Panna cotta med bær & jordbærcoulis
Fra 595,- / per person
Send forespørselGjervold
Ny meny lanseres November 2024
- Røklaks med sennepsdressing på toastet focaccia.
- Indrefilet av svin med soppsaus, grønnsaker & amadine poteter
- Sjokoladefondant med softis & kirsebærkompott
Fra 595,- / per person
Send forespørselAdmiralen
Ny meny lanseres November 2024
- Sashimi med advokado, mango & ponzusaus
- Ytrefilet av lam med kremet rødvinsaus, grønnsaker & kokte poteter
- Creme Brulee med kumquatsalat
kr 595,- / per person
Send forespørsel