Det må enhver sann gourmet bekjenne, at aldri er havet skjønnere enn når det gjennom sine frukter berører ganen.

Lofottorsk på nonnebord (1984)

Selskaps Menyer

Tromøy

Ny meny lanseres November 2021

  • Kamskjell med vinagrette på salatseng
  • Helstekt ytrefilet av okse med
    peppersaus, grønnsaker & fløtegratinerte poteter
  • Hotellets Panna cotta med bær & jordbærcoulis

Fra 595,- / per person

Send forespørsel

Gjervold

Ny meny lanseres November 2021

  • Røklaks med sennepsdressing på toastet focaccia.
  • Indrefilet av svin med soppsaus, grønnsaker & amadine poteter
  • Sjokoladefondant med softis & kirsebærkompott

Fra 595,- / per person

Send forespørsel

Admiralen

Ny meny lanseres November 2021

  • Sashimi med advokado, mango & ponzusaus
  • Ytrefilet av lam med kremet rødvinsaus, grønnsaker & kokte poteter
  • Creme Brulee med kumquatsalat

kr 595,- / per person

Send forespørsel