Spabehandlinger/meny

Inngang

kr 495,- inkl leie av morgenkåpe/håndkle, tilgang til kaffe/te/isvann og frukt. Se åpningstider

I vårt vakre SPA kan du nyte: oppvarmet basseng med lagune, boblebad, steambad, finsk sauna, kaldkulp og tropisk dusj. Vi tilbyr også salg av eksklusive hudpleieprodukter fra Pevonia, voksing, farging av vipper og bryn, manikyr, salg av gavekort osv.

Behandlinger

Ved bestilling av en av behandlingene som er nevnt nedenfor får du gratis inngang til vår SPA-avdeling inkludert leie av håndkle, badekåpe og tøfler, isvann, kaffe/te og frukt.

Herregaardens lille luksus

Perfekt kombinasjon av skrubb og massasje. Hele kroppen poleres med en silkemyk peeling. Etter dusj, avsluttes behandlingen med en effektiv rygg-, skuldre- og nakkemassasje.
50 min/ 1.290,-

Hot stones Spesial

Behagelig og dypvirkende ryggmassasje med varme glatte lavasteiner. Den unike kombinasjonen av varme, eteriske oljer og avkjølende gele løser øyeblikkelig opp spenninger, stiv muskulatur og reduserer stress. Behandlingen etterfølges av en effektiv ansiktsbehandling med produkter tilpasset hudens tilstand og behov.
60 min/ 1275,-

Frisk og silkemyk hud

Kroppen blir polert med en velduftende saltskrubb rik på mineraler og antioksidanter. Deretter blir du innpakket med en fuktighetsgivende og silkemyk maske. Behandlingen har en sensasjonell anti-age effekt, samt renser huden og tilføyer næring, fukt og elastisitet.
60 min/ 1.190,-

Detox

En kraftfull og effektiv behandling som renser kroppen fra toksiner og overflødig væske. Hele kroppen skrubbes for å øke blodsirkulasjonen og fjerne døde hudceller, deretter blir du innpakket med en rensende leiremaske. En deilig ansikts- og hodebunnsmassasje er også inkludert.
60 min/ 1.490,-

Ansikt deluxe

For deg som ønsker synlige resultater. Etter hudansalyse velger vi ut produkter som vil jobbe aktivt med din hudtype/behov. Inkluderer rens, peeling, ansiktsmassasje med et spesielt serum, anti-age maske, fuktighetsmaske, hodebunnsmassasje og avsluttende serum og krem.
75 min/ 1.490,-

Klassisk massasje

Utføres med ulike teknikker og styrke, tilpasset din kropp og behov. Løser opp stiv muskulatur, reduserer stress og spenning fra både kropp og sjel. Behandlingen bidrar til en bedre selvfølelse og harmoni.
25 min/ 790,-
50 min/ 1.090,-
60min/ 1.290,-
75min/ 1.490,-

Aroma massasje

Dette er en avslappende og beroligende massasje med bruk av aromaoljer. Formålet med aromamassasje er mer rettet mot avslapping, enn å løsne opp muskelknuter. Behandlingen skal også ha en beroligende effekt på nervesystemet, og kroppen gir slipp på spenninger og stress. Det brukes også velduftende, naturlige aromaoljer som tilpasses hver enkelt kunde for ekstra god effekt av behandlingen.

25 min/ 790,-
50 min/ 1.090,-
60min/ 1.290,-
75min/ 1.490,-

 

Sørlandets renselsesfest

Et komplett renseprogram for hele kroppen fra topp til tå. Behandlingen starter med en kraftfull og energigivende skrubb, deretter pakkes kroppen inn med leiremaske. Mens leiremasken får virke utføres en effektiv ansiktsbehandling. Behandlingen avsluttes med dusj og 1 time klassisk massasje.
2,5 time/ 2.290,-

Luksus behandling

Skjem deg bort med en unik kombinasjon av hudfornyelse, fuktighet og glød fra topp til tå. En luksuriøs og personlig behandling som inkluderer kroppsskrubb og innpakning med forfriskende og fuktighetsgivende produkter. Samtidig utføres en effektiv ansiktsbehandling, tilpasset hudens tilstand og behov. Etter en liten pause med enkel servering i vårt spa-område, avsluttes behandlingen med 1 time velfortjent helekroppsmassasje.
2,5 time/ 2.590,-

Spa Pedikyr

Friske og lette føtter, velstelte negler og myk hud får du etter vår fantastisk Spa pedikyr. Behandlingen inkluderer fjerning av hard hud, stell av neglebånd, fil, fotmaske, massasje og lakk etter eget ønske.
60 min/ 795,-(Kun på forespørsel)

Signatur ansiktsbehandling

Vi velger ut produkter etter hudens tilstand og behov. Dyprensende, fuktighetsgivende, og avslappende behandling som består av dyprens med peeling, ansiktsmassasje, ansikts- og øyemaske og avsluttende krem.
50 min/ 1.150,-

Escape for two

2×25 min massasje, boblebad med salter, 1 glass musserende, frukt fat, fri inngang velvære, morgenkåpe & tøfler.(Husk badetøy)
75 min/1790,-
90 min/1990,-

 

PRAKTISK INFORMASJON:

Avbestilling må skje minimum 72 timer før behandling
Møt opp senest 15 min føre behandling start, husk badetøy
Informer om spesielle behov rundt din helsestand , eks på dette kan være graviditet, høyt blodtrykk, pacemaker o.l

Vi kan tilby pakker til store og små arrangementer eller bedrifter – kontakt oss